Szerezzen újabb tanári diplomát akár állami finanszírozással!

 
Ha már felsőoktatási tanulmányai során felhasználta az államilag támogatott féléveket, a 2023 őszén induló tanári mesterszakok esetében újabb államilag finanszírozott féléveket is igénybe vehetMódosult ugyanis az támogatási idő számítása egyes tanári mesterképzési szakok esetében. 
 
A Magyar Közlöny 2022. december 19-ei 209. számában jelent meg az egyes felsőoktatással, szakképzéssel és felnőttképzéssel összefüggő törvények módosításáról szóló 2022. évi LIX. törvény, mely olyan módon egészítette ki a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 47. § (6) bekezdését új f) ponttal, hogy a 2022/23. tanévtől 
- a nem tanári osztatlan vagy mesterképzési szakkal párhuzamos tanárképzésre vagy a nem tanári osztatlan vagy mesterképzési szakot követően felvett tanári mesterszakra, valamint a 4 féléves tanári mesterszakra felvett hallgatók esetében a főszabály szerint tizenkét féléves támogatási idő számításakor nem kell figyelembe venni az igénybe vett féléveket.
 
Válassza a Nyíregyházi Egyetem tanári mesterképzéseit! Új tanárszakot végezhet államilag finanszírozott formában!
 
További részletek a www.nye.hu oldalon. Érdeklődni lehet a 06-42-599-421-es telefonszámon, illetve a felvi@nye.hu címen.