ONLINE SZÜLŐI FÓRUM A NYÍREGYHÁZI EGYETEMEN

Tudj meg többet a Nyíregyházi Egyetemről! Ismerd meg a Nyíregyházi Egyetem képzéseit, campusát és meghirdetett képzéseit az otthonod kényelméből! Várunk az ONLINE SZÜLŐI FÓRUMON! Az első program időpontja: 2023. november 16. (CSÜTÖRTÖK) 17:00. Mire számíthatsz? Miben segítünk? Bemutatjuk a Nyíregyházi Egyetem képzési kínálatát. Felvételi információkat nyújtunk. Megismertetjük veled a jelentkezés menetét, a pontszámítás mikéntjét... Majd válaszolunk a feltett kérdésekre.

Szólj az ismerőseidnek, illetve a szüleidnek is a lehetőségről! Szeretettel várjuk az érdeklődő tanárokat, végzős diákokat is!

Hallgasd meg a tájékoztatót és ha később merül fel benned kérdés, amiben segíthetünk, jegyezd fel a dátumot! A Nyíregyházi Egyetem Online Szülői Fóruma minden csütörtökön 17:00 és 17:30 között szeretettel lát minden érdeklődőt a Microsoft Teams felületén.

A részvételhez előregisztráció szükséges! Küldd el neved és e-mail címedet a felvi@nye.hu címre “online szülői fórum” tárggyal és válaszlevélben küldjük majd neked a Microsoft Teams linket!

A Nyíregyházi Egyetem jó választás! Itt a helyed! /// www.nye.hu

 

onlineszuloif01