Hungarian Arabic English German Russian Ukrainian

„Gondolkodj, mielőtt kattintasz!” - kiberbiztonsági konferencia az egyetemen

A kiberbiztonsági hónap keretében kerül megrendezésre 2022. szeptember 22-én a HTE Információbiztonsági Szakosztálya – EIVOK, az ÉAK Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Egyetem közös szervezésében „Az információbiztonság aktuális kérdései” című Tudományos – Szakmai Konferencia, amely egyben az EIVOK 28. információbiztonsági szakmai fóruma is. A konferencián olyan aktuális információbiztonsági témakörök lesznek ismertetve, mint például a városi internetszolgáltatás biztonsága, az orosz-ukrán háború kiberteret érintő tanulságai, a jövő közlekedésbiztonsága, illetve, hogy mik az alapvető információbiztonsági feladatok egy munkaszervezetben. Emellett az előadók bemutatják a Nyíregyházi Egyetem IT biztonsággal kapcsolatos tevékenységeit is.

 

A szervezők a szakmai konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak! A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

https://ludevent.uni-nke.hu/event/2094/

 

Az esemény programja itt érhető el: 

https://www.hte.hu/en/informaciobiztonsagi-szakosztaly-eivok/-/esemeny/…

 

Az Európai Unió Hálózat-és Információbiztonsági Ügynöksége (ENISA) immáron tizedik alkalommal rendezi meg az Európai Kiberbiztonsági Hónap (ECSM) elnevezésű kampányát, amelyhez Magyarország hatodik alkalommal csatlakozik.

Az IT biztonsági és kiberbiztonsági tudatosítást előtérbe helyező és azt célként meghatározó kampány mottója: “Think Before U Click”, #ThinkB4UClick, azaz Gondolkodj, mielőtt kattintasz!”.