Csepeli György az egyetemen

Prof. Dr. Csepeli György, a hazai és nemzetközi tudomány rangos képviselője tartott előadást az egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központjában. A professzor Körei László központvezető meghívására érkezett az intézménybe, aki elismeréssel szólt az új Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ működéséről, illetve a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda tevékenységéről. 

 

Találkozott magyar és nemzetközi hallgatóinkkal, akik körében fókuszcsoportos kutatást is végzett. Az eseményt Dr. János István rektorhelyettes nyitotta meg, aki üdvözölte az esemény tudománynépszerűsítő jellegét, ahol a résztvevők hasznos információkat, tanácsokat hallhattak tudományos kutatások folyamatáról, illetve azok gyakorlati alkalmazhatóságáról.

Az eseményen Körei László mutatta be Csepeli György legújabb, Ember 2.O című könyvének legfontosabb téziseit, melyet a résztvevők közös beszélgetése, a témával kapcsolatos diskurzusa követett. Az esemény sikere nyomán a szervezők hasonló tudományos programokat is terveznek a közeljövőben.