slideshow 1

 

Öt Eötvös érem a Torna Diákolimpia Országos Döntőjében

2019. április 13 -14. - én került megrendezésre Budapesten a Torna Diákolimpia Országos Döntője. A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tornászai e legmagasabb szintű megmérettetésen is folytatták az elmúlt években már megszokott remek szereplésüket. 
 
A versenyző diákok pozitív hozzáállása, tudása és kitartása, az edzőjük által vezetett heti 5 - 6 edzés ismét meghozta a várt eredményeket. A II. korcsoportban az Eötvös Gyakorlóiskola csapata a dobogó második fokára állhatott fel. Egyéni összetettben Vásárhelyi Sándor (Jókai) szerzett ezüstérmet, aki szintén az Eötvös Gyakorlóiskolában sportol. A legnagyobbak a III - IV. korcsoport kiélezett csatában kivívták, hogy a dobogó harmadik helyére állhassanak fel. Az egyéni verseny óriási küzdelmet hozott. Holtversenyben Vadas Vince 3. helyezést ért el és szintén bronzérmet vehetett át Molnár Levente is.
 
Az Eötvösös tornászok e tanévi utolsó megmérettetésére április 27-28-án az „A” kategóriás Országos Döntőben kerül majd sor!
 
A II. korcsopor versenyzői (jobbról balra): Vásárhelyi Sándor / Jókai / és a csapat Gurály Zalán, Yaacov Yarden, Váczi Levente, Yaacov Tomer, Szűcs Áron, Bora Máté, Nagy József edző
 
A III. – IV. korcsopor versenyzői (jobbról balra):  Molnár Levente, Polyák Dominik, Gurály Tamás, Rontó Milán, Vadas Vince, Nagy József edző
 
Nagy József – Dr. Komáromi István 
 
(Fotó: saját felvétel)

 


 

2016, Nyiregyhaza