Kézilabda edző tanfolyamok

A Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja (NEK) a 2021/22-es évre az alábbi tanfolyamokat hirdeti meg:

MKSZ-NEK Alapfokú Kézilabda Edző Tanfolyam - 1 éves (2 félév)

MKSZ-NEK Középfokú Kézilabda Edző Tanfolyam - 1 éves (2 félév)
 

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információ a Magyar Kézilabda Szövetség honlapján az alábbi linkent olvasható:

https://www.mksz.hu/v2h/014/003/p_003.asp?p_hir_kod=217&p_hir_kod_ev=2021&p_fo_cim=Elkeszultek%20a%202021/22-es%20tanev%20edzotanfolyamainak%20kiirasai

 

shadow

Vizes EB - önkéntesség

Kedves Sportszakos Hallgatók!!
 
Bizonyára valamennyien értesültek már arról, hogy idén májusban kerül megrendezésre Budapesten a vizes Európa-bajnokság, melyre önkénteseket keresnek a Szervezők.
shadow

NAGY SIKER AZ OTDK-N

Az OTDK Testnevelés- és Sporttudományi Szekciójában hat díjazottja lett a Nyíregyházi Egyetemnek

2021. április 7-9., Szeged
 

Az OTDK Testnevelés- és Sporttudományi Szekciójában 9 hallgatóval: Bakk Dániel, Ignéczi Ivett, Kokinda Nikoletta, Kozma Bettina, Majoros Regina, Molnár Anita, Németh Cintia, Nyisztor Petra, Pethő Barna és 1 középiskolás tanulóval: Jakab Luca képviseltük az intézményünket, akik 6 díjat hoztak el a versenyről.

shadow

Riport Vajda Tamással

Vajda Tamás egyetemi docenssel a Kölcsey Televízió készített kétrészes riportot, amely bemutatja 40 éves edzői pályafutását.

A műsor március 1-jén és 8-án került adásba, címe: Sport5leg

 
 

 

shadow

Felvételi tájékoztató 2021.

LEGYÉL TE IS SPORTSZAKOS HALLGATÓ A NYÍREGYHÁZI  EGYETEMEN!

 

Ha szeretnél egy jó közösséghez tartozni, ha szeretnéd, hogy generációk óta több évtizedes tapasztalatú, nemzetközileg és országosan elismert, nagy szakmai tudással rendelkező oktatóktól tanuld meg a szakma minden fortélyát egy nagy múlttal, és hagyományokkal rendelkező sportszakember képző intézményben, jelentkezz képzéseinkre!

 

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2021.

shadow

Demonstrátori ösztöndíj 2020/2021/II. félév

Pályázat letöltése

 

TDK ösztöndíj 2020/2021/II. félév

Pályázat letöltése

 

Sport és művészeti ösztöndíj 2020/2021/II. félév

Pályázat letöltése

 

Közéleti ösztöndíj 2020/2021/II. félév

Pályázat letöltése

 

Szociális ösztöndíj 2020/2021/II. félév

Pályázat letöltése

 

shadow
shadow

Online felvételi nyílt nap az egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem felvételi tájékoztatóján bemutatták a 2021-22-es tanév képzési kínálatát, a duális és kooperatív tanulás lehetőségeit, Vassné dr. habil.

shadow

A HVG Diploma 2021-es számában többek között Dr. Vajda Ildikóval, a Testnevelés és Sporttudományi Intézet intézetigazgatójával készített interjú is olvasható. Az interjú részlete az alábbiakban, illetve a mellékelt fotókon is olvasható. Szöveg és fotó forrása: HVG Diploma 2021 magazin.

shadow

2020. november 19-én nagy sikerrel került megrendezésre a Testnevelés és Sporttudományi Intézet Tudomány Napi online Konferenciája a Teams alkalmazáson keresztül „Sport és karrier” címmel. A Konferencián igen magas létszámmal vettek részt az érdeklődők. 170 fő csatlakozott a rendezvényhez, akik a több mint két órás interaktív program alatt többek között betekintést kaphattak „ A  testnevelés oktatásának megújuló módszertanáról a köznevelésben és a felsőoktatásban Vass Zoltán óraadó oktatótól.

Betekintést kaphattak a Testnevelés és Sporttudományi Intézet kutatóműhelyeinek munkájába, két testnevelő tanár szakos hallgató előadásán keresztül. Először „A sportolók kettős karrierjéhez kapcsolódó szükségletekről és az elvárásokról hallhattunk  atléták körében Nyisztor Petra prezentálásában, majd Pethő Barna mutatta be a „Tanári pályamotiváció vizsgálat személyiségtulajdonságok alapján, a Nyíregyházi Egyetem hallgatóinak körében” című kutatását.

Végül Harsányi Gergely válogatott kézilabdázó „Kettős karrier a sportban” című előadása aratott nagy sikert, mely után pezsgő kerekasztal beszélgetés alakult ki az előadók és a hallgatóság között.

Az igazán tartalmas és színvonalas konferencia érdekes, és értékes előadásaival méltó megemlékezése volt a Magyar Tudomány Ünnepének.

 

 

shadow