#

Jelentkezz bárhonnan!

Mindehhez nem kell tenned mást, csak a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve és aláírva postán vagy személyesen eljuttatni hozzánk.Jelentkezési lapok:
#

Mit kapsz érte?

Képzéseink a 100-101 ICND1, (Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1), 200-101 ICND2 (Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2), a 200-120 CCNA (Cisco Certified Network Associate), a 640-554 IINS (Implementing Cisco IOS Network Security), illetve a 220-801 és 220-802 (CompTIA A+) szakmai minősítések megszerzésére készítik fel a résztvevőket. Ezek a nemzetközi vizsgák egyelőre csak angol nyelven tehetőek le.
A képzés során a diákok igazi eszközökön sajátíthatják el a hálózati ismereteket.

#

Kedvezmény!!!

Hallgatóknak és öregdiákoknak JELENTŐS kedvezményt nyújtunk! Akár 60%-kal olcsóbban vehetsz részt a kurzuson!


 • NYE-Hallgatói jogviszonnyal
  rendelkezők számára: 60%
 • NYE-Öregdiákok számára: 30%
 • Nemzetközi vizsga letételénél
  Cisco voucher kedvezmény érvényesítése

Nyíregyházi Egyetem

Cisco Hálózati Akadémia

Széleskörű ismeretek

A Cisco Hálózati Akadémia 1998-as indulásakor az egyetlen elérhető képzési típus a CCNA képzés volt. Azóta számos egyéb informatikai terület ismeretanyaga érhető el az akadémiákon.

Modern oktatás

Minden képzés magas színvonalú elektronikus tananyagot használ és gyakorlatorientált, naprakész tudást közvetít. A számonkérést és a tanári munkát központi tesztkörnyezet és elektronikus napló segíti.

Minőség

A Cisco Hálózati Akadémia szigorú minőségbiztosítási rendszere garantálja, hogy mindenütt azonos körülmények között és magas színvonalon folyjon az oktatás.

Nyíregyházi Egyetem

Cisco Network Academy

A CCNA képzések alapvetően a Cisco Certified Networking Associate (CCNA) ipari minősítő vizsgákra készítenek fel.
A CCNA Routing and Switching képzés négy képzési szakaszra (szemeszterre) bomlik, ajánlott teljes óraszáma 300 óra. A CCNA Routing and Switching tananyaga angolul, illetve részben (I-II. szemeszter) magyarul érhető el és feltételez némi műszaki előképzettséget. A tananyag számos kihívást tartalmaz, azaz számít a diákok önálló probléma megoldó képességére és kreativitására. A Routing and Switching tananyagot elsősorban a főiskolák és egyetemek választják.
A CCNA Security a Cisco Hálózati Akadémia önállóan is oktatható, ám haladó szintű tananyaga. Hálózati alapismeretek, valamint a Cisco IOS alapszintű ismerete nélkül nehezen elsajátítható. Ideális esetben a kurzus felvétele egy CCNA Discovery vagy CCNA Exploration elvégzése után javasolt. A tananyag csak angol nyelven hozzáférhető.
Az IT Essentials tananyag szakmai előképzettséget nem igényel, bárki számára elsajátítható. Elsősorban szakközépiskolai diákok, felsőfokú szakképzésben résztvevő diákok és olyan 4 éves képzések diákjai számára fejlesztették ki, akik informatikai karrierre vágynak és szeretnének használható tudást szerezni a számítógépek működéséről, összeállításáról, hardveres és szoftveres hibák felismeréséről és javításáról. Az IT Essentials a Cisco Hálózati Akadémia belépő szintű tananyaga, magyar nyelven is hozzáférhető.
Oktatott tananyagok:

 • CCNA Routing and Switching
 • CCNA Security
 • IT Essentials
 • Cybersecurity Operations

7

év

7

oktató

4

képzés

100+

tanusítvány

Oktatók