Felhívás hallgatói Erasmus+ szakmai napra a Nagyváradi Egyetemen

(2019.május 27.)

A Hallgatói Szolgáltató Központ Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja Erasmus+ Szakmai Napot szervez minden érdeklődő hallgató számára.

A szakmai nap leírása:
A résztvevő hallgatók egy napos autóbuszos kiránduláson vehetnek részt Nagyváradi Egyetemen (University of Oradea), amelyen a részvétel teljesen ingyenes.

Mi a szakmai nap célja?

A hallgatók megismerjék az Erasmus+ és Campus Mundi nemzetközi ösztöndíjprogramokat, amelyek lehetőséget biztosítanak számukra a tanulmányi és szakmai gyakorlati mobilitásra.

Az út során a hallgatók látogatást tesznek a Nagyváradi Egyetem campusán és betekintést nyerhetnek az ott zajló egyetemi életbe, valamint választ kaphatnak a nemzetközi mobilitásokkal kapcsolatos kérdéseikre.

Hol lehet érdeklődni?

Bővebb információ az Erasmus + Szakmai Napról elérhető a Hallgatói Szolgáltató Központ Nemzetközi Kapcsolatok Csoportjánál. („A” épület, földszint, 027-es iroda).

Jelentkezési határidő: 2019. május 10. 12.00 óra.

Jelentkezés módja:
Személyesen az „A” épület 027-es irodában vagy a nemeth.vivien@nye.hu e-mail címen.
A kirándulás időpontja:2019. május 27.

Minden érdeklődő hallgatót szeretettel várunk!

Nyíregyházi Egyetem / University of Nyíregyháza / Erasmus +

Minden jog fenntartva!
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
All rights reserved!
Co-funded by the European Union. The content of this publication does not neccessarily reflect the official opinion of the European Union.