Kedves Hallgatók!

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ – Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja hallgatói külügyi mentorprogramra jelentkezést hirdet nappalis aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára a 2019/2020-as tanévre.

Mit is jelent ez? Az Erasmus+ és Stipendium Hungaricum Scholarship ösztöndíjprogram keretében érkező külföldi diákoknak segítséget nyújtani.

Várjuk mindazon hallgatók jelentkezését, akik szívesen segítenék az egyetemre újonnan belépő társaikat. Mint ahogy tapasztalhattad, az egyetemi élet új kihívásokat tartogat, ezért nagy segítség, ha van olyan, aki útmutatást tud nyújtani és megosztja tapasztalatait.

Érdemes megragadni a lehetőséget, ha szeretnéd fejleszteni társas interkulturális készségeidet és nyelvi tudásod. A munka önkéntes alapú. A mentortevékenység során megszerzett gyakorlati tudás és tapasztalat remekül hasznosítható később a munkavállalás során is.

A mentor feladatai:

Felkészíteni a hallgatókat az önálló egyetemi életre
Segítségnyújtás az intézményi beilleszkedés folyamatában
Tanácsadás tanulmányi ügyekben
Részvétel a Nemzetközi Kapcsolatok Csoport által szervezett külföldi hallgatóknak szóló programokon

A mentorprogramra a jelentkezés folyamatos.
Ha felkeltette az érdeklődésedet a Mentorprogram, akkor jelentkezni személyesen a Nyíregyházi Egyetem Nemzetköz Kapcsolatok Csoport irodájában (A épület 27-es iroda) teheted meg vagy e-mailen:
nemeth.vivien@nye.hu címen.

Nyíregyházi Egyetem / University of Nyíregyháza / Erasmus +

Minden jog fenntartva!
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
All rights reserved!
Co-funded by the European Union. The content of this publication does not neccessarily reflect the official opinion of the European Union.