A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ – Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja hallgatói külügyi mentorprogramra jelentkezést hirdetett nappalis aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára a 2019/2020-as tanévre.

Számos hallgató jelentkezett a külügyi mentorprogramra a meglevő mentorhallgatókkal együtt. A mentorok segítenek a Stipendium Hungaricum programban és Erasmus+ programban a Nyíregyházi Egyetemen tanuló külföldi hallgatóknak.

Fontos tényező volt a kiválasztáskor, hogy mennyire interkulturálisak a hallgatók. Fontos az egyetem számára, hogy a hallgatói nyitottak legyenek a világ felé. A mentorok között van olyan, aki már részt vett az Erasmus+ programban és átültetheti tapasztalatait a Nyíregyházi Egyetem hallgatóinak.

Jelenlegi mentoraink:

Bank Gábor

Nagy Andor

Orosz Tamás

Pálinkás Gábor

Szakos Enikő

Virág Benjamin

Kérdés és probléma esetén a Hallgatói Szolgáltató Központ Nemzetközi Kapcsolatok Csoport (A épület 27-es iroda) munkatársai a mentorhallgatókkal együtt segítenek a megoldásban.

Nyíregyházi Egyetem / University of Nyíregyháza / Erasmus +

Minden jog fenntartva!
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.
All rights reserved!
Co-funded by the European Union. The content of this publication does not neccessarily reflect the official opinion of the European Union.