Munkatársak

Körei László

Fogyatékossággal Élő Hallgatókat Segítő Bizottság Elnöke

Irányító koordinátor

 

egyetemi oktató, tanársegéd, PhD-doktorandusz

 

A Nyíregyházi Egyetem Történettudományi és Filozófia Intézetében oktatok, továbbá az Alkalmazott Humántudományok Intézete és a Bessenyei György Pedagógusképző Központ képzéseiben is dolgozom. A felsőoktatási intézményben az oktatás-nevelés és tudományszervezés javára használom legfontosabb szakképzettségeimet: okleveles politológus, történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára, magyartanár és az inkluzív nevelés tanára, egészségfejlesztő mentálhigiénikus, közszolgálati kompetenciafejlesztő tréner és coach szemléletű fejlesztő szakember is vagyok. 
 
Irányító koordinátorként és bizottsági elnökként minden vonatkozásban az esélyegyenlőség elősegítéséért igyekszem tevékenykedni. Szakmai feladataimmal párhuzamosan mentálhigiénés támogatásra és segítő beszélgetésre időpont egyeztetésével nyitottan várom a hallgatókat.

Elérhetőségek: Történettudományi és Filozófia Intézet

                             telefon: +3670/619-3957

                             e-mail: korei.laszlo@nye.hu

 

Dr. Vajda Ildikó

 koordinátor

 

 

intézetigazgató - főiskolai tanár

 

2001 óta tanítok a Nyíregyházi Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Intézetében. 26 éve dolgozom a gyermek és felnőtt rehabilitációban.2006-ban kapcsolódtam be a Fogyatékkal Élőket Segítő Bizottság munkájába. Feladataim:  terápiás és rekreációs céllal segítek szárazföldi és vízben végzett egyéni és csoportos mozgásprogram összeállításában, valamint a Természettudományi Intézetekben tanuló  hallgatók tanulmányi ügyintézésében. Szeretném, ha a munkám során olyan programokhoz, lehetőségekhez jutnának a hozzám forduló hallgatók, amelyek elősegítenék egy jobb, élhetőbb életminőség megteremtését.

 

Elérhetőségek: Testnevelési és Sporttudományi Intézet I. emelet /109 szoba

                            telefon: 06-42/599- 400/ 2081 mellék

                            e-mail: vajda.ildiko@nye.hu

 

Harsányiné dr. Petneházi Ágnes

 koordinátor

 

főiskolai adjunktus

A Nyíregyházi Egyetem Alkalmazott Humántudományok Intézet - Pszichológia és Kisgyermeknevelő Intézeti Tanszékén dolgozom, mint pszichológus. Feladataim közé tartozik: fogyatékossággal élő hallgatók segítése, pszichológusként egyéni beszélgetések, tréningek tartása.

Elérhetőségek: Alkalmazott Humántudományok Intézet - Pszichológia és Kisgyermeknevelő Intézeti Tanszék B/fszt. 030.

                             telefon: 0642/599-400/2921 mellék

                            e-mail: petnehazi.agnes@nye.hu

 

Lutter Krisztina 

személyi segítő

 

 

2008-tól dolgozom a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ Esélyegyenlőségi Csoportjában, mint személyi segítő. Szeretek emberekkel foglalkozni, és segítő kezet nyújtani nekik. Végzettségeim: Gyógypedagógiai asszisztens és Szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző. Feladataim közé tartozik: fogyatékossággal élő hallgatókra vonatkozó feladatok ellátása igény szerint, személyre szabottan; kapcsolattartás az oktatókkal; tanulmányi ügyek intézése; tananyagok hozzáférhetőségének technikai kivitelezése; rendezvényeken (évnyitó, diplomaosztó) való részvétel. 

Elérhetőségek: "B" épület fsz. 09.

                             tel.: 0642/599-400 / 2805 mellék

                             e-mail: lutter.krisztina@nye.hu

 

                                                                                                      Molnár Rita

                                                                                                   személyi segítő                             

                                                                                              

2006-ban kezdtem el dolgozni a Nyíregyházi Egyetem Tanulmányi Osztályán. Munkám során számos hallgatói problémával találkoztam. 2016-tól a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ Esélyegyenlőségi Csoportjában dolgozom, mint személyi segítő.  Feladataim közé tartozik a fogyatékkal élő hallgatók tanulmányi ügyeinek intézése, személyi segítése egyénre szabottan.

Elérhetőségek: "B" épület fsz. 09.

                              tel.: 06-42/599-400 / 2805 mellék

                              e-mail: molnar.rita@nye.hu

 

shadow