ECL nyelvvizsga-tájékoztató

A Nyíregyházi Egyetem Idegen Nyelvi Vizsgáztató és Oktató Csoportja 

tájékoztatja az érdeklődőket, hogy

a Nyíregyházi Egyetem, mint vizsgahely

KIZÁRÓLAG angol C1 szinten szervez ECL nyelvvizsgát.

B2 szintű vizsga esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot a nyíregyházi
ILS Nyelviskolával!

  FONTOS !!!

Az ECL nyelvvizsgára történő vizsgadíj befizetése   2017. október 15-től a  következőképpen módosul:

Vizsga típusa Vizsgadíj összesen ECL Vizsgaközpontot megillető díjtétel Nyíregyházi Egyetem Vizsgahelyet megillető díjtétel
B2-középfok KOMPLEX bruttó 28.000 Ft bruttó 19.000 Ft bruttó 9.000 Ft

B2-középfok

ÍRÁSBELI vagy SZÓBELI

bruttó 17.000 Ft bruttó 12.000 Ft bruttó 5.000 Ft

C1-felsőfok

ÍRÁSBELI vagy SZÓBELI

bruttó 17.500.Ft bruttó 12.500 Ft bruttó 5.000 Ft
C1- felsőfok KOMPLEX bruttó 29.000 Ft bruttó 19.500 Ft bruttó 9.500 Ft

-a vizsgázó a vizsgadíj ECL Vizsgaközpontot megillető részét a Vizsgaközpontnak fizeti be (sárga) csekken vagy utalással

-a vizsgadíj Nyíregyházi Egyetem (vizsgahelyet) megillető részét a  10044001-00282895-00000000 számú számlaszámára kell befizetni a következő közlemény megadásával, a számla ez alapján kerül kiállításra: a  vizsgázó neve, címe és ECL

A 2 db befizetési bizonylatot kérnénk a jelentkezési lapokkal együtt leadni, online jelentkezés esetén az  nyf.nyelvvizsga@gmail.com  e-mail címre eljuttatni!

Amennyiben a vizsgázó pótjelentkezés ideje allatt fizeti be a vizsgadíjat, úgy a Nyíregyházi Egyetem részére fent megjelölt összeghez + 3 000 Ft pótjelentkezési díjat kell hozzászámolni!

Nyíregyházi Egyetem

Bessenyei György Pedagógusképző Központ

Idegen Nyelvi Vizsgáztató és Oktató Csoport

SZÁMLAIGÉNY:

Amennyiben az ECL Vizsgaközpont részére befizetett összegről számlát szeretne igényelni a vizsgázó a következő információkat szükséges tudni, mely megtalálható a vizsgaközpont vizsgaszabályzatában is:

„Számlaigény esetén az on-line regisztrációkor meg kell adni a számlázási adatokat, valamint az átutalás közleményében fel kell tüntetni a vizsgázói azonosítót és a vizsgázó nevét (az összeg(ek) befizetéséhez szükséges pontos banki adatok a regisztrációkor létrejövő Vizsgázói oldalon találhatóak). A papír alapú jelentkezési lap kitöltésekor szintén meg kell adni a számlázási adatokat, és amennyiben rendelkezésre áll a vizsgázói azonosító, azt is fel kell tüntetni a befizetési csekk közlemény rovatában.

A jelentkezéssel elfogadásra kerül, hogy a fentiek hiányában számla kiállítására nincs mód. Ennek elmulasztása esetén – utólag – névre szóló befizetési igazolást áll módunkban kiadni.”

 

ECL Vizsgaközpont

Szíves megértésüket köszönjük.

 

shadow