slideshow 1

Folytatódott a Mobility Café rendezvény a Nyíregyházi Egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja 2019. február 26-án kedden ismét megszervezte a Mobility Café elnevezésű rendezvényét, amelynek általános célja a Nyíregyházi Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak ösztönzése a nemzetközi mobilitási tevékenységekben való részvételre.

A hallgatói előadás során Erdei Pál és Szalina Dávid angol nyelv és kultúra tanár szakos hallgatók élménybeszámolóját hallgatták meg az érdeklődők, akik bemutatták az Wolverhamptoni Egyetemet, beszéltek Erasmus+ mobilitásuk során Angliában szerzett pozitív tapasztalataikról, valamint az interkulturális képességük fejlődéséről. Az előadás elején részletesen elmondták a hallgatói pályázási folyamat lépéseit.

Az Erasmus+ és Campus Mundi programokról és további információk a Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Csoport honlapján érhetők el (http://nye.hu/international) valamint a Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Csoport facebook oldalán (https://www.facebook.com/Ny%C3%ADregyh%C3%A1zi-Egyetem-Nemzetk%C3%B6zi-K...).

A Nyíregyházi Egyetem hallgatóinak a jelentkezés folyamatosan elérhető az ösztöndíjprogramokra!

Minden hallgató kérdéseivel személyesen is keresheti a Nemzetközi Kapcsolatok Csoport munkatársait az egyetem Hallgatói Szolgáltató Központjában (A épület 27-es iroda.)

 


 

2016, Nyiregyhaza