Partner Workshop és Irányelv Konferencia Wittenbergben

A RUMOBIL (Negatív Demográfiai Változásokkal érintett Európai Régiók Vidéki Közlekedése) projekt keretében 2017 október 18-19-én, Wittenbergben (Németország) tartották a RUMOBIL Partner Workshop-ot és Irányelv Konferenciát, ahol a projekt partnerek mellett a régió irányításában, valamint annak tömegközlekedésében érdekelt vezetők és szakértők vettek részt. A rendezvény jelmondata, utalva a Reformáció 500. évfordulójára „Reformáció szükséges a tömegközlekedésben” volt. Ezzel összefüggésben a konferencián megvitatták, hogy melyek ezek a reformok, majd ezután 10 tételben fogalmazták meg a legfontosabb pontokat.

A Partner Workshop keretein belül tanácskozást tartottak a jövőbeli tömegközlekedési stratégiáról, a lehetséges makrogazdasági eredményekről és az utasforgalmi igények alakulásáról. A rendezvényen jelen voltak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat és Nagykálló Város Önkormányzatának képviselői.

A rendezvénnyel és a projekttel kapcsolatban bővebb információ a következő linken érhető el: http://www.interreg-central.eu/Content.Node/rumobil.html

Résztvevők, háttérben a kifüggesztett 10 tétellel.

Rumobil Partner Workshop

 

shadow