shadow

TDK PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet Tudományos Diákköri Bizottsága pályázatot hirdet tudományos diákköri dolgozatok készítésére és azok nyilvános bemutatására. A TDK dolgozat bármilyen, önálló munka keretében feldolgozott témából benyújtható, a dolgozat terjedelme 30-50 oldal. A TDK dolgozat nem egyezhet meg szóról szóra a szakdolgozattal, témája azonos lehet, de a szakdolgozatnál rövidebb, tömörebb, és elsősorban a saját mérési eredményeket, megfigyeléseket, számításokat, következtetéseket tartalmazza.

shadow
A Nyíregyházi Egyetem 4 féléves, nappali, önköltséges képzést indít 2021/2022. tanév II. félévében
Repülési specialista vagy Repülési szakmérnök szakokon, diplomával rendelkezők részére.
 
Bővebb információ az alábbi linken olvasható.
 
Részletes tájékoztatás a kata.choma@trenerkft.hu e-mail címen kérhet.

 

shadow

A mai napon írták alá Budapesten azt a keretmegállapodást és közfeladat-finanszírozási szerződést, amelynek köszönhetően az intézmény előtt soha nem látott fejlesztési lehetőségek nyílnak meg. A modellváltás egyszerre jelent lehetőséget, felelősséget és értékrend alapú fejlődést mind az egyetem, mind a régió számára – hangsúlyozta az intézmény képviseletében Mészáros József kuratóriumi elnök.

shadow

Véradás a Nyíregyházi Egyetemen

shadow
shadow
A Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Agrártudományi és Környezetgazdálkodási Intézeti Tanszékén az angol nyelvű képzés keretén belül elkezdődtek a gyakorlati órák. Múlt hét csütörtökön a tanszék oktatói és az első Nyíregyházára megérkezett hallgató, a budapesti Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézetet látogatta meg.
 
Szeretettel várjuk a többi hallgató érkezését!

 

shadow
shadow

Dr. Szigeti Ferenc kitüntetése

Dr. Szigeti Ferenc kollégánkat, a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézetének tanszékvezető főiskolai tanárát a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának Tanácsa "KARI ÉREM" kitüntetésben részesítette, a gépgyártástechnológia területén kifejtett több évtizedes oktatói tevékenysége elismeréseként.

shadow

Nyíregyháza Város Közgyűlése Inczédy György Életmű-díj kitüntetésben részesítette Dr. habil. Kerekes Benedeket, Intézetünk professor emeritusát! Gratulálunk kedves Tanár Úr!

shadow