UNILEVER ENGINEERS LEAGUE CHALLENGE!

Mérnökök ligája - Esettanulmányi Verseny

Részvételi- és Játékszabályzat

shadow

A Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézete ingyenes konzultációt hirdet emelt szintű mezőgazdasági ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgára. A konzultációt az Intézet munkatársai tartják (a mellékelt ütemterv szerinti időpontokban). A képzésről érdeklődni, arra jelentkezni Pelachné Erdősi Mariannál lehet az erdosi.marianna@nye.hu email címen. Január 11-én kezdünk, de bármikor csatlakozhatsz! Az ütemterv itt letölthető.

shadow

Hajdu András emlékére

Mély megrendüléssel, döbbenettel és fájdalommal adjuk hírül, hogy 2020. december 9. napján, életének 62. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Hajdu András kollégánk, a Műszaki és Agrártudományi Intézet oktatója.

 

shadow

Agrár- és műszaki tudományok a mindennapokban

shadow

Szakmai együttműködési megállapodást kötött a Nyíregyházi Egyetem a Hungarotruck Kft-vel 2020. november 19-én a felsőoktatási intézmény dísztermében.

shadow

A Magyar Tudomány Ünnepe

Online konferencia keretében rendezték meg idén a Magyar Tudomány Ünnepét a Nyíregyházi Egyetemen. Az eseményen átadták a “Tudományért-Művészetért” kitüntetéseket is, ebben az évben Jenei Terézia és Fekete István többéves kutatói munkáját ismerte el az intézmény.

Forrás: https://kolcseytv.hu

 

shadow

Főiskolai tanári kinevezés

2020. november 6-án főiskolai tanári kinevezéseket adtak át a Pesti Vigadóban rendezett ünnepségen, melyen intézményünk két oktatója is érintett volt.
A kormány célja, hogy Magyarország Európa öt legversenyképesebb és legélhetőbb országa közé kerüljön 2030-ra - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás, a Pesti Vigadóban tartott egyetemi és főiskolai tanári kinevezések átadásán azt hangoztatta, ennek eléréséhez elkerülhetetlen a minőségi és versenyképes felsőoktatás megteremtésének folytatása.
Az ünnepségen a Nyíregyházi Egyetem két oktatója, Dobróné dr. Tóth Márta, az intézmény Környezettudományi Intézetének mb. intézetigazgatója és Dr. Szabó Béla, a Műszaki és Agrártudományi Intézetének oktatója vehette át a miniszterelnök által aláírt főiskolai tanári kinevezését.
Oktatóinknak ezúton is gratulálunk!
shadow

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EFOP-3.5.1-16-2017-00017

A Nyíregyházi Egyetem pályázatot hirdet a 2020/2021. tanév I. félévére a Nyíregyházi Egyetem duális képzésben résztvevő hallgatói számára az EFOP-3.5.1-16-2017-00017 „NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért” című projekt keretében a hátrányos helyzetű célcsoportok támogatására, a hallgatók duális képzésben való részvételének támogatására.

shadow

A megye agrár- és környezetgazdálkodásának fejlesztése érdekében kifejtett eredményes tevékenysége elismeréseként Westsik Vilmos kitüntető díjat kapott Dr. Szabó Béla főiskolai tanár, a Műszaki és Agrártudományi Intézet oktatója.

shadow

Tisztelt Érdeklődők!

Kiforrott oktatási programmal, kiváló oktatókkal, tapasztalt mérnök óraadókkal 2020. szeptemberétől 11. alkalommal is indítjuk a Nyíregyházi Egyetemen a környezet- és vízgazdálkodási szakmérnök szakirányú továbbképzést. Jelentkezni mérnöki oklevél, diploma birtokában lehet. Valamennyi információ és a jelentkezési lap is megtalálható a Nyíregyházi Egyetem honlapján.

Prof. Dr. Simon László, szakfelelős

shadow