Kedves Olvasóink!

 

A Központi Könyvtár 2020. szeptember 07-től várja minden kedves olvasóját

a megszokott nyitvatartási rendben: 

 

NYITVATARTÁS

Hétfő 10:00 - 16:00
Kedd 10:00 - 18:00
Szerda 10:00 - 18:00
Csütörtök 10:00 - 18:00
Péntek 10:00 - 18:00
Szombat 09:00 - 14:00
Vasárnap Zárva

Mozgássérült olvasóink a "B" épület első emeletén,
a Kodály-terem felől juthatnak be.

 

Kérjük Önöket - a gyorsabb ügyintézés érdekében -, e-mailben küldjék meg a kölcsönözni kívánt könyv(ek) szerzőjét, címét, lehetőség szerint a vonalkódját.

Az e-mail cím: kolcsonzes@nye.hu

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel az orrot és a szájat is eltakaró maszk viselése a Könyvtár teljes területén kötelező.

 

A Könyvtár használata során kérjük, ügyeljen a biztonságos távolságtartásra.

Gyakran keresett információk:

Szakdolgozatok
Könyvtárközi kölcsönzés
NYE katalógus
NYE szakdolgozatok

shadow
 
Újra elérhető a jelentősebb hazai és határon túli közgyűjteményekben az Arcanum Digitális Tudástár (ADT) a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásának köszönhetően.
 
„A Nemzeti Kulturális Alap kiemelten fontosnak tartja a magyar kulturális örökség digitalizálását és minél szélesebb körű elérhetőségének biztosítását. Ez a törekvés különösen időszerű 2020-ban, a koronavírus okozta járványveszély idején” – írják.
shadow
 
Az Egészségügyi Rendszerek Adattára az ÁEEK országtanulmányait, tematikus tanulmányait és szakirodalmi összefoglalóit, híreit tartalmazó, rendszeresen frissülő interaktív felület.
 
 
 
shadow
 
1994-95. óta számos egyházi könyvtár anyagának feldolgozása az Orbis adatbáziskezelő programmal történik. A programban feldolgozott anyag legnagyobb része ún. modern (az egyházi gyűjtemények értelmezésében 1850 után megjelent) könyv. A keresőrendszer ebből az Orbis adatbázisból származó adatokat képes megjeleníteni online.

 

https://biblio.osb.hu/

shadow
 
Ingyenes és nyílt szakdolgozatokat, diplomamunkákat, disszertációkat tároló szerver, ahova a szerzők maguk tölthetik fel munkáikat.
 

https://thesiscommons.org/

shadow