Az Intézet

GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI INTÉZET
Institute of Business And Managment Scienes
A Gazdálkodástudományi Intézet a Facebook-on is elérhető.
www.facebook.com/groups/nyegti

shadow
shadow

Szakirányú továbbképzés

Szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat
shadow
shadow

Az első szakmai konferencia a vészhelyzet után

2020. június 18-án a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodástudományi Intézetének szervezésében megrendezésre került a "Híd a jövőbe" - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdasági és oktatási stratégiája a 2021-2027 időszakban című szakmai konferencia és kerekasztal beszélgetés. A konferencia az egyetem első nyilvános, személyes részvételű eseménye az elmúlt hónapok vészhelyzeti intézkedései után.

A szakmai rendezvényen a szervező intézeten kívül az eseményen részt vett a Nyíregyházi Egyetem rektora és rektori vezetése, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat elnöke és elnöksége, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint a megyei székhelyű szervezetek, vállalkozások vezetői, valamint az egyetem oktatói és munkatársai.

A konferencia fő célja a közös útkeresés, a körülöttünk zajló gazdasági folyamatok értékelése, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, a Nyíregyházi Egyetem fejlesztési távlatainak és stratégiájának megismerése volt.

A konferenciának a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ adott otthont.

        

shadow

Várjuk a jelentkezéseket a szakjainkra!

shadow
shadow
shadow

Közgazdásztanár hallgatók számára!

Tisztelt hallgatók
 
A gyakorlati napló leadási határideje: 2020. május 23. A naplókat elektronikusan  Dr. Hegedüs László Zsigmond gyűjti, akinek legkésőbb május 22-ig kell elküldeni és ő fogja együtt leadni a BGYPK-ra. 
 
A portfólió feltöltési határideje: 2020. május 22 éjfél. 
shadow

Tisztelt Hallgatók

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön 2020. június 17-19. között kíván záróvizsgát tenni, akkor a jelentkezésre 2020. április 15-én (szerda) 8 órától 2020. április 27-én (hétfő) éjféig van lehetősége.

Aktív hallgatók a Neptun-rendszer Ügyintézés/Záróvizsgára jelentkezés menüpontjában, elektronikusan jelentkeznek.

Abszolvált hallgatók az alábbi jelentkezési lap letöltésével és a hszk@nye.hu e-mail címre történő visszaküldésével jelentkezhetnek a záróvizsgára:

<jelentkezési lap>

A szakdolgozat leadásának határideje 2020. április 30-a. A szakdolgozat leadási határidő egy héttel, azaz 2020. május 7-ig meghosszabbítható, külön díjfizetés nélkül.

Hallgatói Szolgáltató  Központ

 

http://www.nye.hu/tfo/node/395

 

Kósáné dr. Bilanics Ágnes

Intézetigazgató

 

Nyíregyházi Egyetem

Gazdálkodástudományi Intézet

Nyíregyháza, Sóstói út 31/b,

42/599-400/2384

bilanics.agnes@nye.hu

 

shadow