Érzékenyítő tréning

A Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ önálló szervezeti egységként megalakult a 2021/2022. tanév elején. Központunk munkatársai a legelső héten érzékenyítő tréninget és attitűdformáló csoportos foglalkozást tartottak az újonnan regisztrált és a felsőbb éves hallgatóink számára. Ők valamennyien speciális szükségletűek, akik mindent megtesznek azért, hogy a szellemi és tárgyi környezetben minél kedvezőbb legyen a személyes hatékonyságuk.

Körei László központvezető egészségfejlesztő mentálhigiénés szakemberként folyamatos lelki támogatást biztosít az érintett hallgatóknak, Lutter Krisztina és Molnár Rita személyi segítők pedig a tanulmányi ügyeiket és a mindennapi életkörülményeiket facilitálják.

Az új kapcsolódások egy olyan empatikus és nyitott légkört teremtettek, melynek hatására hallgatóink megnyíltak, gyakorolták és megélték az elfogadást. A Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ a jelentkező igények alapján folyamatosan szervezi a foglalkozásokat és bővíti a résztvevők körét.

Várjuk érdeklődő hallgatóinkat, kapcsolódjanak bizalommal hozzánk!

shadow