slideshow 1

 

A Nyíregyházi Egyetem az Educatio kiállításon

Elkezdődött a felvételi visszaszámlálás, így alig négy hetük van a diákoknak, hogy betartva a február 15-ei határidőt jelentkezzenek a felsőoktatási intézményekbe. A Nyíregyházi Egyetem 2019-es oktatási kínálata, immár közel százféle szakból áll. Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően Nyíregyházi Egyetem az idén is részt vesz kiállítóként az Educatio 2019 Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2019. január 10-11-12-én a budapesti Hungexpo területén rendezett programon. Az eseményen a magyar felsőoktatás és köznevelés intézményei, 200 kiállító, 10.000 négyzetméteren mutatkozik be, a szervezők több mint negyvenezer látogatót várnak az eseményre.

 

Az eseményen az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak az egyetem által meghirdetett képzésekről, továbbtanulási lehetőségekről, az elérhető hallgatói ösztöndíjakról és külföldi tanulmányutakról, a duális képzési formákról valamint az egyetem hallgatói életébe is betekintést nyerhetnek, hiszen a standon nem csak oktatók, az egyetem szakemberei, hanem hallgatók is jelen lesznek és segítenek minden érdeklődőnek.

 

Az egyetem népszerűsítéséről és a stand látványosabbá tételéről idén is a LEGO Manufacturing Kft. akik külön kiállítóként is várják az érdeklődőket, valamint a Tréner Kft. is gondoskodik, de Nyíregyháza nevezetességeit is népszerűsítik az intézmény pultjainál.

 

Az Educatio Oktatási Szakkiállítás forgatagában a Nyíregyházi Egyetemet a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnokának (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) JF03-as standján találhatják meg a látogatók, ahol az egyetem munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A LEGO Manufacturing Kft. standja az egyetem melletti JE01-es pavilon.

A kiállítás mind a három napon (csütörtökön, pénteken és szombaton) 10:00 és 17:00 óra között ingyenesen látogatható.

A 2019. január 10-én, 9:45-től tartandó megnyitót követően a Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézetének népzenei műsorát tekinthetik meg a látogatók a nagyszínpadon, ahol Ferencziné dr. Ács Ildikó, oktatási rektorhelyettes a műsor és a fellépők bemutatása mellett az intézmény képzési kínálatáról, az egyetemről a jelentkezés feltételeiről is tart előadást.

A Nyíregyházi Egyetem 2019-as évben meghirdetett képzéseiről, a felvételi eljárás tudnivalóiról az egyetem honlapján a www.nye.hu oldalon, valamint a felvi.hu oldalon is tájékozódhatnak az érdeklődők.

 


 

2016, Nyiregyhaza