Gyakorlati képzési beosztások

Tisztelt Hallgatók!

Az alábbi linken megtekinthetőek az összefüggő szakmai gyakorlat-beosztások, valamint (az inkluzív nevelés tanára, valamint a népzene - népi kultúra osztatlan tanárszak esetén) a nem a gyakorló iskolában történő szakvezetői beosztások:

Gyakorlat, 2016/17/1. félév

Kérünk mindenkit, hogy a félévkezdés után minél hamarabb, de legkésőbb 2 héten belül vegye fel a kapcsolatot a kijelölt mentorával, ill. a feltüntetett kapcsolattartóval! Az excel-táblázatban az iskola nevére kattintva megtalálható az adott iskola honlapja, rajta a megfelelő kapcsolati információkkal.

Felhívjuk a figyelmet továbbá arra, hogy számos esetben nem feltétlenül oda került a hallgató beosztásra, ahova korábban jelezte; ennek oka általában az volt, hogy az adott iskola nem vállalta, ezért új helyet kellett az illetőnek keresni. Ennek ellenére kérném, hogy a beosztást mindenki tekintse véglegesnek; ettől eltérni csak nagyon-nagyon indokolt esetben lehet!

Felhívjuk továbbá a figyelműket arra, hogy két szak esetén mindkettőből kell teljesíteni az összefüggő szakmai gyakorlatot és - különösen inkluzív nevelés és család- és gyermekvédő tanári szakképzettség esetében - előfordulhat, hogy két különböző intézményben.
 
Kérjük, a tantárgyfelvételnél körültekintően járjanak el, és a megfelelő hálójukat vegyék alapul.
Bármiféle kérés, kérdés, probléma esetén kérem, haladéktalanul és bizalommal vegyék fel a kapcsolatot a Bessenyei György Tanárképző Központ munkatársaival! (Elérhetőségek: http://www.nye.hu/bgytk/node/2 )
Jó munkát!
 
 
shadow