Tanítási gyakorlat

Tanítási gyakorlat az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban a 2016/17. tanévben, a közismereti és a művészetközvetítési szakokat illetően.

 

A TANÍTÁSI GYAKORLAT BEOSZTÁSA (klikk a linkre)

 

Kérjük a hallgatókat, hogy a levelezős hallgatók esetén két héten belül, a nappalis hallgatók esetén az első héten a beosztásban meghatározott időpontban keressék meg a kijelölt szakvezetőjüket.

Felhívjuk a figyelmet a következőkre:

  • a mesterszakos hallgatók egyik szakjukból az egyik, a másik szakjukból a másik félévben teljesítik a gyakorlatukat, a fenti táblázat szerint;
  • akinek a másik szakja inkluzív nevelés tanára vagy gyermek- és családvédő tanár, abból a szakjából értelemszerűen az ebben a táblázatban szereplő ellentétes félévben teljesíti a gyakorlatot; bővebb tájékoztatást ez ügyben Szatmári Ágnes (inkluzív nevelés) vagy Harsányiné Petneházi Ágnes (család- és gyermekvédő) tanárnőktől kaphatnak;
  • az osztatlan tanárszakos hallgatók mindkét szakjukból gyakorolnak mindkét félévben.

Kérés, kérdés, probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Bessenyei György Tanárképző Központ munkatársaival (elérhetőségek itt), ill. a gyakorlóiskolában Dobos Zoltánné igazgatóhelyettessel (42/599-400/2420. mellék)

 

 

shadow