Összefüggő szakmai gyakorlat, 2015/16/2. félév

Tisztelt Hallgatók!

Az alábbi linken megtekinthetőek az összefüggő szakmai gyakorlat-beosztások:

Összefüggő szakmai gyakorlat, 2015/16/2. félév

Kérünk mindenkit, hogy a február 15-i félévkezdés után minél hamarabb, de legkésőbb 2 héten belül vegye fel a kapcsolatot a kijelölt mentorával, ill. a feltüntetett kapcsolattartóval! Az excel-táblázatban az iskola nevére kattintva megtalálható az adott iskola honlapja, rajta a megfelelő kapcsolati információkkal.

Kérjük, hogy akinek esetében még az "egyeztetés alatt" szöveg olvasható, kisérje figyelemmel a listát, mivel azt az egyeztetés végeztével azonnal frissítjük! Kérjük továbbá, hogy a véglegesítés előtt ne kezdjen senki önálló szervezésbe vagy szervezkedésbe...

Felhívom a figyelmet továbbá arra, hogy számos esetben nem feltétlenül oda került a hallgató beosztásra, ahova korábban jelezte; ennek oka általában az volt, hogy az adott iskola nem vállalta, ezért új helyet kellett az illetőnek keresni. Ennek ellenére kérném, hogy a beosztást mindenki tekintse véglegesnek; ettől eltérni csak nagyon-nagyon indokolt esetben lehet!

Felhívjuk továbbá a figyelműket arra, hogy két szak esetén mindkettőből kell teljesíteni az összefüggő szakmai gyakorlatot és - különösen inkluzív nevelés és család- és gyermekvédő tanári szakképzettség esetében - előfordulhat, hogy két különböző intézményben.
 
Kérjük, a tantárgyfelvételnél körültekintően járjanak el, és a megfelelő hálójukat vegyék alapul.
 
Amennyiben még nem rendelkezik Gyakorlati naplóval, minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot az adott szak módszertanos oktatójával (névsort lásd itt: http://www.nyf.hu/bgytk/node/31) "

 

Bármiféle kérés, kérdés, probléma esetén szivesen állunk rendelkezésre.

Dr. Buhály Attila

NyE Bessenyei György Tanárképző Központ

B ép. I. 107.

 

shadow