shadow
shadow

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ felhívása

Pályázati lehetőségek az ERASMUS+ PROGRAM keretén belül a 2020/2021-es felhívásra vonatkozóan.

A Nyíregyházi Egyetem (NyE) pályázati felhívást tesz közzé a Nyíregyházi Egyetemen valamennyi közalkalmazotti jogviszonyban dolgozó munkatárs részére.

shadow

Szakdolgozati tájékoztató

Tisztelt Hallgatók!

Dr. habil. Minya Károly oktatási rektorhelyettes úr tájékoztatta Önöket Neptun üzenet formájában a járványügyi veszélyhelyzet miatt kialakult, a szakdolgozatok leadási határidejének módosításáról, illetve a feltöltésével kapcsolatos új eljárásrendről.

A leadási határidő: 2020. május 7. 24.00 óra

shadow

Szakmai nap Budapesten

Intézetünk tagjai január 27-én szakmai nap keretében ellátogattak Budapesten az Egyszülős Központba. Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak hazánkban, de nemzetközileg is egyedülálló kezdeményezés. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a közel 500000 egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait. 

shadow

I. Közösségszervező Szakmai Nap

December 12. (csütörtök)! 

Program:

shadow

TANSZÉKI KIRÁNDULÁS LŐCSÉN ÉS KASSÁN

TANSZÉKI KIRÁNDULÁS LŐCSÉN ÉS KASSÁN

shadow

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy 2020 februárjában Szociálpedagógia MA szakunk keresztféléves képzésben újból meghirdetésre kerül mind támogatott, mind pedig önköltséges formában nappali (teljes idejű) és levelező (részidejű) képzésben egyaránt.

További tudnivalók:

-    A jelentkezés határideje: 2019.november 15, eddig kell elektronikus formában a www.felvi.hu-ra feltölteni a jelentkezést

-    Önköltség összege: 300 000 Ft/ félév

shadow

Projektek Intézetünk Oktatói Részvételével

EFOP-3.1.7.-16-2016-00001 – „Esélyteremtés a köznevelésben” c. projekt

A kormány a Partnerségi megállapodásában célul tűzte ki a hátrányos helyzetű illetve roma gyermekek érvényesülésének növelését a köznevelési és felsőoktatási rendszerben, ill. a nem formális és informális tanulásban. A cél elérését a Kormány az Oktatási Hivatal együttműködésével tervezi megvalósítani.

shadow

Dr. Nagy Edit emlékére

Megdöbbenve vesszük tudomásul, hogy Dr. Nagy Edit a korábbi Társadalom és Kultúratudományi Intézet főiskolai tanára 2019. május 21-én tragikusan hirtelen halt meg.

shadow

Közösségszervezés és építészet

Közösségszervezés és építészet. Együtt, gyakorlatban. Közös gondolkodásra, szakmai együttműködésre hívja az egyetemistákat az újonnan induló Közösség – Tér - Település képzési program. A projektről Beke Márton május 7-én a Közös Pontok Közösség- és Településfejlesztő Non-profit Kft. ügyvezetője tartott tájékoztatót a közösségszervező hallgatóknak. Bővebben...     Plakát...

shadow

TANTÁRGYFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2018-19/2. félév

Szociálpedagógia BA nappali és levelező 

Közösségszervező BA nappali és levelező

Szociálpedagógia MA levelező (keresztfélév)

Részletek...

shadow

ADVENTI KIRÁNDULÁS

 

A Szociálpedagógia és Közösségszervezés Intézeti Tanszék hallgatói 2018. december 6-án Adventi kiránduláson vettek részt Kassán. A program része volt a belváros magyar vonatkozású műemlékeinek megtekintése, amely után lehetőség volt az Adventi vásárban való nézelődésre éppúgy, mint a város díszfényeiben való gyönyörködésre.

shadow

2018. november 13-án harmadik alkalommal került sor a szociálpedagógia és közösségszervezés szakos hallgatók tanulmányi és közösségépítő kirándulására, amelynek helyszíne ezúttal Nagyvárad volt.

shadow

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2019. februári kezdéssel keresztféléves képzésben is indítja a Nyíregyházi Egyetem a SZOCIÁLPEDAGÓGIA MESTERKÉPZÉSI SZAKOT állami ösztöndíjas és önköltséges formában is, nappali és levelező munkarendben egyaránt. Részletek...

 

shadow

Egyetemi Sportnap

Az Alkalmazott Humántudományok Intézetének a csapata nagy létszámmal és nagy lelkesedéssel vett részt az Egyetemi Sportnap intézetek közötti sorversenyén!

Lufizásban, szökdelésben, labdagyűjtésben verhetetlenek voltunk! 

 

shadow

TANTÁRGYFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2018-19/1. félév

TANTÁRGYFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

2018-19/1. félév

 

Szociálpedagógia BA nappali és levelező,

Közösségszervező BA nappali és levelező szakos hallgatók számára

shadow

PÓTFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A SZOCIÁLPEDAGÓGIA MESTERKÉPZÉSI (MA) SZAKRA JELENTKEZŐK SZÁMÁRA

shadow

Iskolai szociális munka szakirányú továbbképzési szak

TÁJÉKOZTATÁS AZ ISKOLAI SZOCIÁLIS MUNKA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK (TTOVISM) FELVÉTELI FELTÉTELEIBEN TÖRTÉNT VÁLTOZÁSRÓL

Tisztelt Érdeklődők!

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a 2018/2019. tanév 1. félévétől kezdődően az iskolai szociális munka (2 félév, 60 kredit) szakirányú továbbképzési szak felvételi feltételei az alábbiak szerint módosultak:

shadow

Varga Ákos vagyok, a Nyíregyházi Egyetem II. éves szociálpedagógus hallgatója. 2017 nyarán kerültem a Snétberger Alapítványhoz animátorként. Idén már a 3. kurzuson vettem részt, mely az egy éves program záró tavaszi kurzusa volt. A program hátrányos helyzetű zeneileg tehetséges gyerekeknek szól. A felvételt nyert gyerekek egy tanévre kapnak szerződést az Alapítványtól, viszont a zenei fejlődést figyelembe véve hosszabbítható a tanulmányi szerződés.

shadow